Single Release

Joey Kramer presenteert nieuwe single 'Ik laat je vrij'

30-10-2019 11:38

Joey Kramer zingt vanaf zijn 16de levensjaar en is een groot zang talent met een breed repertoire, maar met als specialisatie Nederlandstalig muziek. "Ik laat je vrij" is eigenlijk van oorsprong een nummer wat zanger Joop Evers ooit eens gezongen heeft en op YouTube had geplaats, maar nooit heeft uitgebracht.

'Ik hoorde dat nummer en vond de tekst zo sterk, dat ik dacht ik ga dit nummer ooit opnemen en uitbrengen. Samen met mijn nieuwe team Jaman en Michael van JM Music waar ik onlangs getekend heb, hebben wij besloten om dit dan ook uit te brengen, aldus een trotse Joey Kramer.

Joey was vastbesloten om zanger te worden, en oefende dagelijks totdat zijn zang zo goed werd als vandaag de dag. Waar hij eerder nog voor de aardigheid een liedje mocht zingen, staan ze nu voor hem in de rij, en dat allemaal dankzij zijn eigen doorzettingsvermogen.

Zijn grootste droom is om ooit door te breken bij het grote publiek en nog meer mensen blij te maken met zijn muziek en dat hoopt hij nu te behalen met "Ik laat je vrij"'.

Joey zit nooit stil en streeft er altijd na om nog beter te worden dan hij nu al is. Hij is een graag geziene gast op feesten en partijen, want het feest begint pas echt als Joey Kramer er is. Naast een steengoede zanger, is hij ook een echte ras entertainer. Deze man heeft duidelijk passie voor het vak en dat is te merken.