Algemeen

Jim Craemers lanceert debuutsingle 'Trots op mijn verhalen'

02-03-2019 11:45

Jim Craemers woonachtig in het historische dorpje Thorn in Limburg, een plaatsje dat net iets meer dan tweeduizend inwoners telt, lanceert z'n nieuwe single 'Trots op mijn verhalen' geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten. Hij is een echte volksjongen die bijna alle ups en downs van het leven gezien heeft.

Jim is dagelijks werkzaam als shiftleader bij HMS Host en verzorgt dat alles gecontroleerd verloopt op de werkvloer, met name horeca gerichte service voor de gasten en team belangen op o.a. airports, dus een drukke maar uitdagende baan.

Naast deze drukke baan is hij een echt familiemens en is graag in de buurt van mensen waarvan hij houdt. Met zijn grote hobby darten zoekt hij gezelligheid in diverse kroegen want Jim wil graag tussen het volk staan of het nu is als persoon of als artiest. Met zijn debuutsingle 'Trots op mijn verhalen' wil hij iedereen laten genieten van zijn speciale sound.

Hij tekende een contract bij de Melody Music Sound en mag nu samenwerken met zijn grote voorbeeld Frank van Etten, een droom komt dus uit voor hem. Naast zijn eigen werk wil hij het podium op, hij trad al veel op in zijn geliefde Limburg en omgeving, maar wil graag landelijke bekendheid krijgen.