Interview

Jeroen Stevens is van alle markten thuis

22-02-2020 13:04

Naast zijn werk als Nederlandstalige zanger is Jeroen ook bezig met acteren, figureren en is hij sinds 20 december 2019 de co-presentator bij RTV EEN. Elke vrijdag van 19.00 uur tot 20.30 uur presenteert hij samen met Gea Bleuming het programma "1 op vrijdag". Een praatprogramma met diverse gasten en elke week een nieuwe artiest.

Gertjan Koffie nam vorig jaar telefonisch contact op met Jeroen en vertelde dat hij ging stoppen met het programma. Ik zie jou op mijn plek zitten en wil je vragen of jij het leuk vindt om plaats te nemen naast Gea. Zonder lang na te denken zei Jeroen volmondig "JA'. Ik ben geen vervanger, maar wil graag de opvolger zijn. Nu al een aantal uitzendingen verder is Jeroen helemaal in zijn element en heeft hij zijn draai gevonden.

Ook voor Oranje Shownieuws is hij regelmatig actief, zowel voor als achter de camera. Hij vulde zijn dagen als koerier, maar heeft onlangs besloten om daarmee te stoppen. Dit heeft hij bekend gemaakt op zijn facebookpagina. De keuze heeft hij gemaakt om zich nog meer in te kunnen zetten voor zijn bedrijf Jeroen Stevens Entertainment, maar ook voor alle activiteiten rondom Oranje Shownieuws, Thuis in Holland, RTV Mediaproductie en RTV EEN.

Na bijna twee jaar radiostilte is hij ook achter de schermen druk bezig met nieuwe dingen. Het was tijd voor veranderingen in alle opzichten. Zijn website, www.jeroenstevens.com, wordt helemaal vernieuwd, zijn logo is inmiddels al aangepast en gaat hij met andere mensen samenwerken op muzikaal gebied. Soms moet je krachten gaan bundelen om nog meer te bereiken en sterker te worden.

Voor info/boekingen kan men mailen naar info@jeroenstevens.com of contact opnemen met Artiestenboekers via 085-0645649. Dat we weer meer van Jeroen gaan horen is honderd procent zeker.