Single Release

Jens Vollens laat weer van zich horen ....

08-01-2020 18:32

De Vlaamse zanger Jens Vollens bracht eerder twee spraakmakende singles uit. Dat hij niet verlegen zit om een stunt weten ze inmiddels wel in België. Deze 30 jarige artiest uit Roeselare, die ook al eens een pintje tapt, deelt ook de mening van een Vlaamse politierechter die stelt dat 2 glazen alcohol in het verkeer bijna te verwaarlozen zijn.

"Bij een feest hoort een glaasje met mate(n), weliswaar op een verantwoorde manier, maar 2 glazen moet toch kunnen?". Dat dit een eeuwige discussie zal blijven is wel zeker, maar Jens ligt hier niet wakker van en gaat door met zijn vrolijke après-ski muziek!

De single werd net voor de feestdagen uitgebracht, en wie "feestdagen en drinken" zegt, zegt ook alcohol-controles! Ondertussen is ook gebleken dat deze BOB-controles niet immer serieus verlopen daar er geen middelen noch tijd zijn, volgens ons nationaal korps.

Voor Jens is de optelsom van "2 drankjes moet kunnen" en "de niet al te strikte BOB-controles", het ideale thema om een lied over te maken met ditto videoclip.

De videoclip is net klaar, hierin steek Jens op ludieke manier de draak met de controles door de betoverende "Babette" te laten fungeren als de controle-flik bij uitstek. Zij neemt het niet al te serieus met haar uniform, heeft een wel zeer uniek blaassysteem en .... houdt van nette jongens fouilleren!

4 promille is de boodschap, ludiek dan, want uiteraard spoort Jens de jeugd niet aan tot 4 promille maar tot voorzichtigheid, maar "2 pintjes, dat moet kunnen", zegt hij!