Single Release

Javi Escalera brengt bijzondere single uit

20-07-2019 17:48

Na 4 jaar komt Spaanse Rotterdammer Javi Escalera, bekend van o.a. 'Jij en ik', 'No me Hables', 'Alles draait om liefde', 'Avond' en 'Baila Morena Mia', opnieuw in de schijnwerpers met de prachtige single 'Het Terras'. 'Het Terras' is gecomponeerd door KC Porter en Osborne, en Javi Escalera heeft de tekst geschreven.

Het Terras gaat over de ontmoeting tussen twee ex geliefden, op het terras waar zij vroeger altijd samen kwamen. Daar beleven zij een speciaal moment, met een realistische kijk op de liefde. Op de datum van uitkomen, is Javi precies 28 jaar getrouwd met zijn jeugdliefde Virginia, dus het liedje is niet autobiografisch, maar omschrijft wel een situatie die zich tussen (ex)geliefden af kan spelen.

Hoewel hij al 4 jaar geen singles uit heeft gebracht, heeft hij niet bepaald stilgezeten. Naast de vele optredens in het land, het schrijven van liedjes voor anderen, en de projecten als sessiezanger (o.a. Minidisco.nl), acteur (o.a. Anwb reklame) en voice-over (o.a. Rijksmuseum), heeft hij enkele singles uitgebracht van getalenteerde jongeren vanuit zijn platenmaatschappij Funky Creations, waarvan hij mede eigenaar is.

Javi hoopt van harte dat zijn Terras een ieniemienie beetje bij mag dragen aan meer begrip en een betere verstandhouding tussen geliefden en ex-geliefden. Alles draait om liefde; want liefde is het enige dat zich vermenigvuldigt als je het deelt.