Single Release

Jason Staal brengt 'Bijna daar' uit als voorloper van album Nachtgedachten

10-01-2019 11:19

De nieuwe single 'Bijna daar' is de eerste single afkomstig van het binnenkort te verschijnen album Nachtgedachten dat op 26 januari uit zal komen. De 35 jarige Jason Staal was jaren actief als liedjesschrijver van de Nederpopband Asman. Na 15 jaar is de band gestopt en is Jason als solo artiest doorgegaan. Alleen schrijven, alleen spelen en alleen door aan het roer van zijn muzikale carrière.

Het debuutalbum Daggedachten van liedjesschrijver Jason Staal kwam uit in 2017. Een album dat op bijzondere wijze tot stand kwam met medewerking van niet de minste uit de Nederlandse muziekwereld zoals o.a. Tim Akkerman, Syb van der Ploeg en Paul de Munnik. Kleinkunst met een catchy popsausje, vermengd met een grote voorliefde voor The Beatles, Acda en de Munnik en The Beach Boys.

De nieuwe single gaat over een teleurstellende gebeurtenis in je leven waarin je het gevoel hebt jezelf te verliezen, maar toch probeert de draad weer op te pakken hoewel je daar eigenlijk nog niet helemaal aan toe bent…. 'Bijna daar'.

De release van het album Nachtgedachten is op zaterdag 26 januari a.s. in het cultureel centrum DNK te Assen. Jason zal hier live de nummers van zijn nieuwe album spelen.