Single Release

Jantje Bier bezingt Westendorf in z'n debuutsingle

21-01-2019 15:53

Jantje Bier is de artiestennaam van Jan Broekman uit het Gelderse Buren. In december 2018 besloot hij om de studio in te duiken om daar eens een lekker feestnummertje op te nemen. Hij kwam in aanraking met het artiestenwereldje door z'n dochter Sanne die al langer als zangeres aan de weg timmert. Op een dag zat Jan samen met haar in de studio bij Frank van Etten en kon het niet laten om te vragen of Frank geen mooi feestnummer voor hem kon maken.

En zo is het "Jodeli he" geboren. Een liedje dat het zeker tijdens de apreski maar ook met carnaval heel goed kan doen. Het heeft een hoog meezinggehalte en zal zeker aanslaan op feestjes en partijen.

Jantje Bier wil zich onderscheiden als vrolijke zanger op feesten."Jodeli he" ziet hij als zijn debuutsingle, maar er komt zeker meer aan. Hij heeft de smaak goed te pakken en hoopt hier en daar op een feestje zijn nummer te mogen zingen. Omdat Westendorf in de tekst verweven is zou hij ook graag in Oostenrijk op het podium dit nummer vertolken. 'Dit is natuurlijk een droom, maar mijn Tiroler kostuum hangt al klaar. En als het dan zover is sta ik daar met veel plezier en passie mijn nummer te zingen met uiteraard een biertje in de hand'. Naast dit alles, wat totaal nieuw voor mij is, zou ik heel erg graag een nummer opnemen samen met mijn dochter Sanne Broekman bij Frank van Etten. Maar....wat in het vat zit verzuurt niet', aldus Jantje.