Single Release

Ingrid & Xavier na ruim een jaar terug met nieuwe single

10-01-2019 10:47

Het duo Ingrid & Xavier is na een jaar van stilte terug met een geweldige nieuwe single. "Als je van me houdt" is de titel van de single die vandaag is verschenen in zowel België als Nederland. Het is meer dan waardig opvolger van o.a. "Pure Magie"- "Land van Ooit" en Wig Wam Bam" allen goed voor rotatie op de diverse radiostations.

"De reden van het lange wachten zat in het feit dat er naast het duo Ingrid & Xavier ook andere muzikale verplichtingen waren en er moest een gepaste opvolger worden gevonden" aldus Xavier. Aan alles is voldaan en de afgelopen weken is het duo de studio ingedoken met dit als resultaat. De eerste reacties zijn lovend en de hoop is dan ook dat de radiostations er net zo over denken en het nummer gaan omarmen.

"We gaan genieten van de aandacht die het nummer gaat krijgen en het plezier die we onze fans met dit nummer brengen "aldus Ingrid. Beide zitten vol plannen voor de komende maanden dus mocht je niets willen missen volg dan het duo Ingrid en Xavier op facebook.