Algemeen

In de Spotlight: Ricardo Lips

30-01-2019 15:28

Elke week kiest u bij Nederhits.nl welke plaat een plaats in de spotlight verdient. Deze week is Ricardo Lips door Oranje Shownieuws en de bezoekers van Nederhits met 'Laat mij maar lekker gaan' gekozen als nieuwe 'In de spotlight'. Ricardo kijkt tevreden terug op z'n in juni 2018 gelanceerde kroegenkneiter 'Nog eentje dan'. Samen met Tony Anderson is Ricardo om tafel gaan zitten voor de opvolger.

Ricardo kijkt tevreden terug op z'n in juni 2018 gelanceerde kroegenkneiter 'Nog eentje dan'. Samen met tekstschrijver Tony Anderson is Ricardo om tafel gaan zitten voor de opvolger die de titel 'Laat mij maar lekker gaan' meekreeg. 'Ik wilde graag weer een uptempoplaat in de sfeer van 'Nog eentje dan'. Veel Nederlandstalige radiostations hebben het nummer opgenomen in hun playlisten en nog steeds knalt hij door de speakers', glundert Ricardo.

'Laat mij maar lekker gaan' heeft Ricardo opgenomen bij z'n vaste producer Ger Oerlemans in Alkmaar. Daniƫl Metz is verantwoordelijk voor de gezellige accordeonpartijen die volop aanwezig zijn in het nummer. Ger heeft de beelden van de clip ook geschoten. Volgens Ricardo wordt de verhaallijn perfect uitgebeeld. De opnames vonden plaats in een oude bruine kroeg in z'n woonplaats Brielle. 'Ik had een optreden in die kroeg. In aanwezigheid van familieleden, vrienden en fans was het een supergezellige avond.