Nieuws

In de Spotlight: Colinda

27-02-2019 10:09

Elke week kiest u bij Nederhits.nl welke plaat een plaats in de spotlight verdient. Deze week is Colinda door Oranje Shownieuws en de bezoekers van Nederhits met 'Ik hou zo van jou' gekozen als nieuwe 'In de Spotlight'.

De afgelopen 30 jaar heeft Colinda een behoorlijk aantal liedjes uitgebracht waarin feestmuziek in het middelpunt stond. De uit Tilburg afkomstige zangeres laat weten dat ze zich binnenkort van een totaal andere kant laat zien. Daarvoor ging ze in zee met Frank Verkooyen die samen met haar de nieuwe weg heeft uitgestippeld. De eerste nieuwe single 'Ik hou zo van jou' is geschreven door Vinzzent en Frank van Etten. Het geheel is geproduceerd door Frank Verkooyen. Vooruitlopend laat Colinda ook al weten dat er in de zomer van 2019 een duet uitkomt van haar samen met Frank Verkooyen.

'Ik word over niet al te lange tijd 50 jaar en ben toe aan verandering. Als je in de auto zit weet je bij de begintonen vaak niet meer welk liedje er gedraaid wordt omdat het allemaal op elkaar lijkt. Vandaar dat ik het roer omgooi. De komende tijd verschijnen er alleen maar levensliedjes van mij. Ik vind het ook niet belangrijk wat andere mensen ervan vinden, maar hoop wel dat ze zich er in kunnen vinden. Mijn man Guus staat er voor de volle 100% achter. De nieuwe single vindt hij echt bij me passen. Nadat hij het lied voor de eerste keer hoorde kreeg hij kippenvel en beluisterde het nog een aantal maal. Dat heeft hij bij m'n andere nummers nog nooit gedaan', onthult Colinda.