Single Release

Ian neemt duet op met Frank van Etten

27-03-2019 20:33

Ian, zanger van het Nederlandse lied komt vandaag met een nieuw nummer. 'En niet zomaar één, maar een duet met volkszanger Frank Van Etten. Samen hebben ze een aantal uren in de studio doorgebracht met als resultaat 'Ik hou van jou', meldt plugger Geert Hakze. Ian heeft al vele solo successen op zijn naam staan. Hij stond met "Verweg maar ook dichtbij" en "Ik huil" stevig in de rotatie bij diverse radiostations.

Vorige zomer was hij zowel in Nederland als in België zeer succesvol met "Hier bij jou" die naast de lokale en regionale, ook de lijsten van nationale zenders haalde.

Met deze single zet Ian, een nieuwe stap in zijn nu al indrukwekkende carrière. In zijn agenda staan al vele optredens en daar zullen er met de release van deze single alleen maar meer bij komen. 'Ik hou van jou' dat is wat vele (nieuwe) fans na het beluisteren van deze single zullen uitschreeuwen.

Natuurlijk is deze single verkrijgbaar via de download en streaming sites. Blijf alvast Ian in de gaten houden, door hem te volgen via Facebook