Single Release

Huibke van Turnhout steekt bescheiden Dorus hitje in nieuw jasje

24-01-2019 21:02

Huibke van Turnhout is een pure Brabantse ras entertainer, die het hele jaar door professioneel op pad is met zijn populaire "King of Bingo show". De allround-zanger/entertainer scoorde een aantal jaar geleden al 2 carnavalskrakers met de titels; "Halli hallo een hemelbed" en "Dat vind ik leuk" waarmee hij o.a. op de populaire "Polonaise" verzamelaar stond.

Dit jaar laat Huibke van Turnhout opnieuw van zich horen met een heerlijk nostalgisch klinkende single getiteld; "Met zulke rozen". De bekende producer André Kooiman maakte een geweldige authentieke feestversie van deze plaat, waarmee Dorus in de jaren 60 een bescheiden hitje scoorde. Het markante orgeltje waarmee Dorus bekend werd is omringt door heerlijke blaaspartijen, met een heel commercieel sausje afgemaakt.

De nieuwe single van Huibke van Turnhout - "Met zulke rozen" is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. De singel zal worden gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging.

Met de aankomende feestperiode voor de deur zullen we deze nieuwe single van Huibke ongetwijfeld veel voorbij horen komen op de radiozenders en in de kroegen die de ouderwetse carnavals-sound omarmen! Bron: AKMP/ www.huibkevanturnhout.nl