Evenement

Horecareis Brixental sluit het seizoen af in Westendorf Tirol

25-02-2019 09:43

Tussen 24 en 29 maart 2019 reist Horecareizen.nl af naar Westendorf in Tirol voor een gezellig muziekfeest waarbij Horeca bedrijven artiesten, en meereizende fans een gezellige midweek vol met entertainment te wachten staat. Naast de horecabedrijven reizen ook een groot aantal van hun favoriete artiesten mee. Ook Radio Continu is aanwezig tijdens de afsluiting van het winterseizoen. De busreis van Horecareizen is inmiddels al uitverkocht. Radio Continu presentator Wim Drent laat weten dat er in 'zijn' bus nog enkele plekken beschikbaar zijn. Daarnaast zal Oranje Party TV registraties maken waarbij de aanwezige artiesten hun medewerking aan zullen verlenen.

De artiesten zijn dagelijks te zien op diverse podia en zijn er leuke artiestenavonden op deze reis ingepland waaronder een dinershow en artiesten BBQ party. Deelname aan de dinershow en artiesten BBQ ( eigen kosten) zijn besloten en vrijblijvend. Elke dag van tussen 15.00 uur en 18.00 uur vindt er Live Radio plaats vanuit Hotel "Bichlingerhof" in Westendorf.

Meereizende artiesten zijn: Stefan Storm Rob Ronalds, Peter Beense, Johnny Romein, Demy de Groot, Francois Pieters, Marco Mark, Ricardo Lips, Riny Valentijn, Peter LaHaye, Irvine, Jay Jay Bauer, Arno Kolenbrander en René Eshuijs.

Via www.horecareizen.nl is het ook mogelijk om eigen-vervoersreis te boeken. Voor de Radio Continu busreis surf naar www.radiocontinu.nl