Nieuws

Holland Zingt Hazes opent Backstage Café Ziggo Dome

28-02-2019 23:20

Vanmiddag hebben Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Xander de Buisonjé en Samantha Steenwijk het Holland Zingt Hazes Backstage Café in de Ziggo Dome Amsterdam geopend. In aanloop naar de vier concerten van Holland Zingt Hazes op 15, 16, 22 en 23 maart kon het aanwezige publiek vandaag hun hart ophalen aan de muziek van André Hazes.

Het nieuwe Backstage Café 'Est. 1873'is een initiatief van de Ziggo Dome en wordt speciaal voor Holland Zingt Hazes omgedoopt tot het Holland Zingt Hazes Café. Al enige maanden wilden ze een gezellige ruimte waar artiesten en crew voor en na hun concert kan genieten in een ongedwongen sfeer. Met de vier Holland Zingt Hazes concerten in aantocht kunnen alle medewerkers van de shows in de stemming te komen voor de Holland Zingt Hazes concerten. Bij elk concert wordt al geproost op zijn leven en dat kan nu dus ook in het Holland Zingt Hazes Backstage Café.

Vanaf de eerste dag is Holland Zingt Hazes een groot succes geweest. Vrijwel ieder jaar was het event dagenlang uitverkocht en bezochten jaarlijks bijna zeventigduizend André Hazesfans de grootste concertzaal van Nederland. Het is ongekend dat een Nederlandse artiest, vijftien jaar na zijn dood, nog zoveel los maakt bij zijn fans en collega's. Dit jaar treden Roxeanne Hazes, André Hazes, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Samantha Steenwijk, Peter Beense, Danny de Munk, Johnny de Mol, Jamai en Nick & Simon op. André zal met het hologram van zijn vader in duet gaan.