Single Release

Het is weer zomer'....nieuwe single van Theo van Blitz

14-06-2019 11:48

Nog geen 2 maanden na het verschijnen van de single 'Mijn verlangen naar jou' komt Theo van Blitz met een nieuw zilveren schijfje met de toepasselijke titel 'Het is weer zomer'. Het lied is een cover van 'Sweet Sensation' van Eddy Lovette die er in 1983 een wereldhit mee scoorde. Huub Arents schreef er een Nederlandse tekst op en Paul Adriaansens tekende voor het arrangement.

De inmiddels 70 jarige Groesbeekse zanger/DJ weet van geen ophouden, gewoon omdat hij niet zonder muziek in zijn leven kan. Wekelijks treedt hij op als zanger of DJ en weet hij zijn publiek als geen ander te vermaken.

Theo is al meer dan 50 jaar beroepsmuzikant. Met het orkest Blitz scoorde hij in het verleden hits als; "You are my lady", "Oh July" en "Help lieveling help" waarmee zij landelijke bekendheid kregen en regelmatig op radio en TV verschenen. Met name bij "Op Volle Toeren " waren zij regelmatig te gast. Enkele jaren geleden ging Theo solo en nam diverse singles op. Met zijn vlotte babbel is Theo ook uitermate inzetbaar als presentator.