Algemeen

Henry Huijsmans presenteert ballade 'Hij zal er zijn'

01-07-2019 22:06

Henry Huijsmans staat al meer dan 18 jaar op het podium en heeft al verschillende singles en albums op zijn naam staan. Ondanks hij zijn laatste single uitbracht in 2011, is Henry een graag geziene zanger op vele feesten, partijen en evenementen. Gezien er vanuit zijn fans steeds meer de vraag kwam om een nieuwe single, heeft hij halverwege dit jaar contact opgenomen met zijn eerste tekstschrijver André Kooiman.

De producer en componist schreef in 2003 al diverse succesvolle nummers voor Henry Huijsmans die uitgebracht zijn op singles, albums en zelfs door collega artiesten zijn gecoverd. Met een idee waar hij al heel lang mee rond liep ging hij naar de studio van AKMP in Raamsdonksveer. Samen maakten ze plannen voor iets totaal anders. Het resultaat is een gloednieuw nummer met de titel: "Hij zal er zijn".

Het nummer is geschreven door Henry Huijsmans zelf, als eerbetoon aan zijn vader, waarbij prachtige muziek is gecomponeerd en geproduceerd door André Kooiman. Een ballade met veel gevoel gezongen en fenomenaal gespeeld, met prachtige live instrumenten zoals een zwoele saxofoon die het nummer stuwen naar grote hoogte. Bron: AKMP/www.henryhuijsmans.nl