Interview

Henk-Jan Tangenberg en Studio Martin Sterken werken aan nieuwe single

11-07-2019 11:12

Henk-Jan Tangenberg gaat de studio weer in om zijn derde single op te nemen. De 27 jarige feestzanger uit het Drentse Aalden gaat wederom met Martin Sterken in zee, waar ook zijn eerste twee singles werden opgenomen. Henk-Jan begon met zingen toen hij op de lagere school met de microfoon in aanraking kwam. Tijdens de, bij de meesten de beruchte, Bonte Avond liet Henk-Jan van zich horen. Voor die tijd waren het playbackshows op de camping en in het dorp.

De smaak om er meer mee te doen was geboren, maar eerst school afmaken, maar toch al wat kleine optredens doen. Op zijn 17e werden de eerste stappen gemaakt richting de muziekwereld door op te treden tijdens feestjes en partijen, op grote en kleine podia.

In 2018 werd de eerste single opgenomen. Met de zenuwen tot in het uiterste van de kleine teen kwam "Tijd voor gezelligheid" tot stand. Een nummer die het boven verwachting veel succes had en bij alle radiostations volop gedraaid wordt.

In februari 2019 kwam zijn tweede single "Kalispera" uit. Ook deze bracht veel positieve reacties en veel air-play en wordt zelfs in restaurants op het eiland Kos gedraaid. Dit nummer is dan ook een ode aan dit favoriete vakantie-eiland. Henk-Jan is elk jaar op dit eiland te vinden in de vakantie.

Nu is Henk-Jan op het punt dat voor hem stil zitten geen optie is, dus wordt er weer de studio ingedoken. Waarom Henk-Jan weer kiest voor Martin Sterken is vanwege de fijne samenwerking met Martin.

Henk-Jan zegt: "Het is altijd een warm thuiskomen in de studio. Vanaf het ontvangen van de demo tot aan het luisteren naar het eindresultaat. Martin begrijpt ook direct wat ik wil, als ik aangeef welke kant het op moet gaan."

De volgende single gaat terug naar de stijl van 'Tijd voor gezelligheid'. 'Ik ga weer voor een enorme feestklapper met een groot meezing gehalte waarmee ik de feesttenten en de kroegen weer mee op de kop kan zetten', onthult Henk-Jan.

Wanneer de single uitkomt laat Henk-Jan nog even in het midden en adviseert iedereen de sociale media in de gaten te houden en nieuws bulletins van o.a Oranje Shownieuws.