Single Release

Helen Liebers en Dick van Altena presenteren 'Laat me dromen'

09-05-2019 13:20

Het moest er een keer van komen ….. een single van Helen Liebers en Dick van Altena. Dick schreef in het verleden al diverse liedjes voor de uit Groesbeek afkomstige zangeres. Zoals ook "Laat me dromen" dat zij samen inzongen en dat in 2014 op het eerste solo album van Helen verscheen. Het lied wordt, ondanks dat het nooit op single is verschenen, nog steeds vaak bij radiostations gedraaid. Reden te meer om het 5 jaar na dato op single uit te brengen. Ondanks zijn drukke werkzaamheden had Dick er wel oren naar, maar dan alleen in een geheel nieuwe versie. Dick deed de productie en de techniek en mix waren in handen van Ron Lieberton.

Gevestigde namen als Johan Jansen, Hans Vrolijks, Jan Gerrits en natuurlijk Dick tekenen voor een prachtig country arrangement waarbij instrumenten als akoestische gitaar, pedal-steelgitaar, piano, banjo, bas, strings en mondharmonica niet ontbreken. Voeg daar de stemmen van Helen en Dick bij en het resultaat is….. "Om van te dromen".

Verleden jaar nam Helen nog een duet op met haar in 2016 overleden vader Wim Liebers, ooit de leadzanger van het bekende orkest The Sunstreams. Het lied "Laat me niet meer zo alleen" maar ook haar album "Een nieuwe dag" kreeg veel aandacht bij de radiostations.

Ook Dick zit niet stil. Naast zijn vele optredens verschijnt er in augustus een single en een album van hem met prachtige Nederlandstalige liedjes.