Nieuws

'Hazes Editie' van Vinkeveen Ahoy verplaatst naar Recreatiepark de Konijnenberg

17-07-2020 14:52

Onze mediapartner Bert Schenau meldt dat i.v.m. de corona maatregelen de jaarlijkse 'Hazes Editie' van Vinkeveen Ahoy op zondagmiddag 13 september verplaatst is naar een prachtige en ruime lokatie op de Veluwe waar aan de huidige 1.5 maatregel kan worden voldaan.

'Rederij Jim Klinkhamer heeft door de 1.5 meter maatregel voor slechts 40 personen plaats incl artiesten personeel en productiemedewerkers en dit is financieel voor ons en de rederij niet haalbaar. Onze goede relatie Freddy De Paauw van Partycentrum de konijnenberg in Harderwijk zal het evenement van ons overnemen en uitvoeren zoals u gewend bent',

De kosten (€ 29.50 excl. drankjes) blijven gelijk net als het artiesten programma met Sidney Bischoff Peter Lahaye Tony Anderson Stanley Hazes en Stefan Storm / Techniek Rene Cassee en Edwin Jager. Ook het aangeboden buffet en hapjes welke zijn inbegrepen en de tijden blijven ongewijzigd aanvang 14.00 uur tot 18.00 uur met aansluitend het buffet.

Mocht u verhinderd zijn dan horen wij het graag. Betaalde tickets storten wij bij annuleren via Ticketpoint retour. Volgende week zal Ticketpoint de verkoop site van het evenement aanpassen naar de Nieuwe Lokatie; Recreatiepark de Konijnenberg Korhoenlaan 2 in Harderwijk. In de nieuwsbrief van Ticket point kunt u kiezen om uw reservering door te laten gaan of kostenloos te annuleren. Tevens zijn er nog tickets beschikbaar voor deze editie. Zodra het weer mogelijk is zien wij u graag terug bij Rederij Jim Klinkhamer in Vinkeveen',aldus Bert Schenau.