Nieuws

Hart voor Muziek binnenkort weer wekelijks te zien bij TV Oranje

16-04-2019 15:50

Hart voor Muziek is een Nederlandstalig muziekprogramma dat binnenkort weer wekelijks te zien zal zijn bij TV Oranje. In het programma brengen artiesten hun nieuwste singles ten gehore, maar is er ook altijd ruimte voor een oude hit. De presentatie is in handen van Ferry de Lits. De opnamen vinden elke zes weken plaats op verschillende locaties, en daarbij is er steeds een aantal vrijkaarten beschikbaar voor de TV Oranje Supporters!

Donderdagavond 9 mei is Hart voor Muziek te gast bij Café-Zaal Jan van Hoek in Asten, met optredens van Corry Konings, Willem Barth, Henk Bernard, Jordy van den Boer, Henk Dissel, Tim Douwsma, Frans Duijts, Frank van Etten, Jan van Est, Danny Froger, Havenzangers, Jeffrey Heesen, Marco de Hollander, Helemaal Hollands, Mart Hoogkamer, Jaman, Jean Knipping, Jeffrey Kuipers, Nelis Leeman, Ferry de Lits, Marlane, Joey Martens, Rein Mercha, Bob Offenberg, Arjon Oostrom, Joeri Plaizier, Bart de Rooij, Tim Schalkx, René Schuurmans, Frank Verkooyen & Colinda, Sven Versteeg, Vinzzent, Brian Voet, John West en Jeroen van Zelst.

De zaal gaat open om 19.00 uur, de opnamen beginnen om 20.00 uur en duren tot circa 23.30 uur. De entree bedraagt slechts 12,50 euro en zijn te bestellen via de website van Hart voor Muziek.