Nieuws

Hannes JR helemaal in de wolken met z'n nieuwe vlam Lanisha

03-03-2019 12:10

De redactie van Oranje Shownieuws kwam op de Instagram pagina van Hannes JR. een romantische foto van hem met een jongedame tegen. Na telefonisch contact met hem te hebben opgenomen bleek het inderdaad om z'n nieuwe liefde te gaan. 'Ik ben helemaal in de wolken met Lanisha. Na een tijdje in mineur te hebben geleefd hoop ik dat het zonnetje weer gaat schijnen', glundert Hannes JR.

Ondanks dat Hannes JR. nog steeds in gevecht is met z'n ex- vriendin om een bezoekregeling met z'n 4 maanden oude dochtertje voor elkaar te krijgen, hoopt Hannes JR even in rustiger vaarwater terecht te komen. Lanisha is de 19 jarige dochter van volkszanger Patrick Valentijn die afgelopen september het vrolijke nummer 'Zo gaat het in het leven' opnam bij Manfred Jongenelis.

'Vorig jaar kwam ik Lanisha op een feestje tegen. De vonk sloeg toen al over, maar daar bleef het op dat moment bij. Onlangs kwamen we elkaar weer tegen. Je raadt het al…..die vonk was er nog steeds. Van het één kwam het ander. Ik ben helemaal verliefd, en dat voelt goed', aldus Hannes JR.