Nieuws

Gerry Holland kondigt meezinger van de bovenste plank aan

10-06-2019 13:45

Op 25 juni 2019 duikt Gerry Holland de studio van Kees Tel in om zijn nieuwe single in te zingen. Het is de eerste keer dat Gerry samenwerkt met deze componist, tekstdichter, muziekproducent, multi-instrumentalist en zanger uit Helmond. Veel laat Gerry er nog niet over los, maar zijn gevoel geeft aan dat hij hier misschien wel een hele grote hit mee in handen heeft.

Dat denkt ook z'n nieuwe zakenbehartiger Freek Meijer. Die naam zal bij de luisteraars van RADIONL bekend in de oren klinken. 'Hij is betrokken bij diverse promotionele activiteiten van RADIONL en verzorgt dan vaak de bbq. Onlangs hebben wij de handen in elkaar geslagen. Hij gaat al mijn zakelijke dingen regelen', meldt Gerry.

Na twee jaar van afwezigheid lanceerde de Amsterdamse zanger afgelopen maart het gezellige lied 'Wat jij me aan hebt gedaan'. Dat leverde hem enorm veel positieve reacties op. De zingende taxichauffeur gaat er weer voor de volle 100% voor. Binnen afzienbare tijd maakt Gerry meer bekend over zijn potentiƫle hit.

Fotobijschrift: Freek Meijer en Gerry Holland proosten op hun samenwerking.