Single Release

Ger Edwards & Monique de Rooij vormen samen duet met 'Verder Valt 't Wel Mee'

08-09-2019 12:28

Op dit moment is 'Verder valt 't wel mee' van Ger & Monique een graag gedraaid nummer op TV Oranje en diverse radiostations. Ger Edwards, oa. bekend met zijn singles, 'Ik Heb Een Roos Voor Jou' en 'Geniet Er Elke Dag Maar Van', én Monique de Rooij met haar eigen geschreven 'Griekse Zee. Toen duidelijk werd dat Ger en Monique elkaar zouden gaan ontmoeten op de jaarlijkse BBQ van een radiostation, kwam het idee naar boven om aldaar samen een eenmalig duet te zingen.

Het duet 'Verder Valt 't Wel Mee', bekend gemaakt door Benny Neyman & Bonnie St. Clair in 1982, vond Ger een goed liedje om samen te zingen in duet met Monique. Beide artiesten zijn dit nummer afzonderlijk gaan oefenen en inzingen, zonder elkaar ooit ontmoet te hebben. Tijdens de BBQ was de verrassing extra groot toen deze twee afzonderlijk uitgenodigde artiesten dit prachtige duet vertolkten. Dit werd een eerste ontmoeting tussen Ger en Monique.

De beelden van dit duet voor de videoclip, werd al snel gepubliceerd op Facebook. Dankzij en mede door de vele positieve reacties werd de video gepresenteerd aan TV Oranje. Eén dag na de publicatie door TV Oranje kwam de clip binnen op nummer 1 in de Verzoek-parade.

Ondanks dat Ger & Monique overdondert zijn door alle reacties, en het lied bijna een eigen leven gaat leiden, wordt er al gesproken over een verdere samenwerking voor de toekomst.