Single Release

Ge kèkt mar! Sensatie met een duidelijke tekst

12-01-2020 11:57

Na jarenlang in het keurslijf te hebben gelopen vonden Harry, Ralph en Harrieke dat het tijd werd om het anders te gaan doen. De ene, die altijd over het asfalt reed, en de andere 2 die het overal moesten repareren wilde aan de toekomst denken. Een nalatenschap neerzetten waar de achter, achter achter klein kinderen zich nog jarenlang voor zullen schamen.

JUIST…… "we gaan iets enorm tofs doen" was de eerste ingeving. Ze keken mekaar eens goed aan: Iets tofs verzinnen bleek toch lastig. "Als we nou eens gaan zingen?", was de enige ingeving. "Dat kunnen we echt helemaal niet, maar een droom waarmaken, dat is toch het mooiste dat er is?"

Omdat de mannen wel begrepen dat je niet zomaar in een keer zanger wordt, werd vanaf toen elke keer als ze in de kroeg stonden en te veel gedronken hadden, de microfoon gepakt. Al snel zongen ze de pannen van het dak. Letterlijk. Want de ruiten waren al gesneuveld door de grote hoeveelheden zuivere noten.

Er was alleen een groot probleem: Telkens als ze klaar waren met zingen, was hun bier weg! En laten ze daar nou precies een enorme hekel aan hebben! Toch zijn ze tot op de dag van vandaag de dader dankbaar. Want toen ze hem op heterdaad betrapte was het eerste wat ze zeiden: "Blijf van mijn bier af #!$!"

"Verrek zeg!" dachten de mannen. Als we DAAR nou eens een feestnummer van maken. En de rest is historie in-the-making. Een verhaal waar iedereen zich over 10 jaar nog voor schaamt. Grandioos naar de klote, want we hebben nooit genoeg. Affijn: witte wa?! Ge kèkt mar!!