Nieuws

Frank van Etten heeft de Oranje Kroon

17-01-2020 15:52

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 januari is dat 'Leef Vandaag', de nieuwe single van Frank van Etten. De populaire volkszanger heeft enkele veelbewogen jaren achter de rug, met veel ups en downs. Maar bij de pakken neerzitten ligt bepaald niet in zijn aard, en dat is dan ook de strekking van dit door hemzelf geschreven nummer.

In zijn bekende stijl zingt hij dat je niet teveel achterom moet kijken en de kansen moet pakken als ze er liggen. Wat dat betreft is het toepasselijk dat deze single het eerste resultaat is van de samenwerking met topproducer Edwin van Hoevelaak, met wie Frank werkt aan een nieuw album dat later dit jaar moet verschijnen. En er is meer om naar uit te kijken, want volgende maand is de uitreiking van de Edison Pop 2020 waarbij Frank is genomineerd in de categorie Hollands met zijn album 'Onverslaanbaar'.

De clip van 'Leef Vandaag', waarin we hem zien met zijn gezin en in de studio, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. Het nummer is volgende week tevens te horen als 'Hollandse Nieuwe' bij RADIONL