Nieuws

FEESTBEESTEN Festival 11 mei Stadsblokken Arnhem uitverkocht!

06-05-2019 07:21

De allereerste editie van het FEESTBEESTEN Festival op zaterdag 11 mei op de Stadsblokken in Arnhem is uitverkocht! Het belooft een beest van een feest te worden met gigantisch veel top artiesten.

De gigantische Feestfestival tent wordt een waanzinnige feestende beestenboel waar de confetti niet aan te slepen zal zijn. Want beesten moeten feesten. En natuurlijk zijn er optredens van onder andere Koning der piraten en b├╝hne beest van het Levenslied Jannes die eerder in een uitverkocht Gelredome stond. En 90's grootheid Mental Theo deed het met twee keer een uitverkocht Ziggodome. En wat te denken van Tino Martin die met zijn karakteristieke en beestachtige goede stem het Olympisch Stadion volledig vult. 2 Unlimited, de best verkopende act die Nederland ooit heeft voortgebracht, sluit het festival af met een spetterend exclusief optreden en natuurlijk Snollebollekes die onlangs nog twee keer in een uitverkocht en uitzinnig Gelredome een spetterende show gaf.

Zaterdag 11 mei gaat het gebeuren. FEESTBEESTEN Festival, een beest van een feest! Meer informatie via: www.feestbeestenfestival.nl