Algemeen

Fan Café en Oranje Shownieuws kondigen samenwerking aan

04-02-2019 18:52

Elke laatste donderdag van de maand vinden bij Café en Partycenter De Vrieler, Brinkstraat 301-303 in Enschede live optredens én opnames plaats van het muzikale programma Fan Café. De organisatie is in handen van Michael Smit en Jaman van Engelen. De mannen zien het als een soort doorstart van De Euregiotap. Vanwege het faillissement van Willie Oosterhuis werd de stekker uit het muzikale evenement getrokken. Omdat Jaman zelf als zanger regelmatig te gast was bij het programma vond hij het ontzettend jammer dat dit weg zou vallen. In Michael Smit vond hij een compagnon om het programma nieuw leven in te blazen.

Op donderdag 7 februari 2019 vindt de tweede editie plaats. In totaal worden er drie blokken gevuld met vijf artiesten opgenomen. Meewerkende artiesten zijn: Jos Bosma, Justen Wildt, Hans Bakker, Richard Duinkerk, Johan Heuser, Kees Versluys ,Ronn Amsterdam, Hermano, Mannes, Diego Holzken, Quinty, Marty Krete, Bjorn Klok, Vamos en Maikel ten Voorde. De presentatie is in handen van Jaman.

De zaal gaat open om 19.30 uur. Omstreeks 20.15 uur beginnen de opnames van het programma. De entree bedraagt € 10.00. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Meer info is te lezen op de Fan Café Facebookpagina.

Oranje Shownieuws zal vanaf heden aanwezig zijn om Oranjeflitsen op te nemen. Deze worden geplaatst op www.oranjeshownieuws.nl en op het Youtube kanaal van Oranje Shownieuws.