Single Release

Eerste samenwerking tussen Wesley de Bruin en Jimmy Lorje

07-09-2019 16:56

Wesley de Bruin reed morgens naar zijn werk, zette de radio aan en hoorde de George Benson versie van Nothing's Gonna Change My Love For You. Hij dacht van hey dat is wel iets voor mij in het Nederlands. Dezelfde dag nog nam hij contact op met producer Peter van Kesteren van Leico Music waarmee meteen actie werd ondernomen om er een geschikte rapper bij te zoeken.

Na een kleine zoektocht kwamen ze vrijwel direct uit bij rapper Jimmy Lorje, die zag zijn kans schoon en zei direct en volmondig JA, en meteen was er een muzikale klik tussen de twee.

Peter van Kesteren schreef de tekst, produceerde het nummer en Jimmy verzorgde het rap gedeelte en daarna dachten ze, waarom brengen wij hem gewoon niet samen uit, en zo ontstond Wesley de Bruin ft. Jimmy Lorje. Ook tekenende ze daarbij direct een platencontract bij Leico music en hopelijk een goed begin voor zanger en rapper Wesley en Jimmy. De videoclip die is gemaakt door Appie Hofstede van iDream Pictures maakt het geheel af met waanzinnig leuke beelden die zijn geschoten in het mooie Den Haag.

Vergeet uiteraard niet mee te zingen met deze geweldige dance en rap uitvoering van Nothing's Gonna Change My Love For You, omgetoverd in een geweldige meezinger: 'Mooie Meiden'.