Single Release

Duo Stefan & Chantal brengt debuutsingle 'Liefde in je ogen' uit

22-01-2020 12:59

'Liefde in je ogen' is de titel van de allereerste single van Duo Stefan & Chantal.De Nederlandse tekst is geschreven door muziekvriend en collega Edwin Geres. Het duo herkent zichzelf in dit mooie nummer. Stefan kennen we van 'Ga deze zomer met me mee', die hij op 18 mei 2019 uitbracht. Hij besloot in de zomer van 2019 samen een duo te starten met Chantal.

Het duo is super enthousiast met de release van dit prachtige nieuwe nummer. Zij hopen dat de radiostations de nieuwe single met open armen zullen ontvangen en een mooie plek krijgt in de hitlijsten bij de lokale, regionale en landelijke zenders in zowel Nederland als in Belgiƫ. RTV Mediaproductie vervaardigde de videoclip.

'Liefde in je ogen' wordt op 23 mei 2020 gepresenteerd bij Buurthuis 'De Kobbekooi' in Leeuwarden. De single komt op het Record label van Edwin Geres. Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify, Deezer en zal te zien zijn op TV Oranje. De track is vanaf 23 mei te vinden op Youtube en Tv Oranje. Ook is de single verkrijgbaar in de webshop van www.stefanbosma.nl