Single Release

Duo Henk & Jannette presenteert 'Jij bent in m'n leven gekomen'

16-06-2019 13:18

Duo Henk & Jannette presenteert met hun nieuwe cd 'Jij bent in m'n leven gekomen' een mix van Schlager in een Nederlandstalig jasje. De productie is gemaakt door Wilfred Gerrits en de tekst is geschreven door het duo zelf. Het is een lekkere vlotte meezinger over de goede dingen in het leven. Als bonustrack is het nummer 'Huisje bij de brug'toegevoegd.

'We hopen dat de single goed aankomt bij de mensen en dat het net zo'n succes wordt als onze vorige cd "Vrienden zijn we voor altijd", melden Henk Voskuil en Jannette Nijstad uit Emmen.

Ze hebben al vele mooie successen geboekt als solo artiesten en ook als duo zijn ze zeer geliefd. Henk bekend van de Tornado's is geen onbekende in de muziekwereld. Iedereen die de goede oude piratennummers kent, zal deze naam niet vreemd in de oren klinken met hits als oa " Ik zoek je sporen" en "Sorry schat". Ook Jannette is niet geheel onbekend in muziekland. Met haar kenmerkende stemgeluid heeft zelf ook een tweetal nummers uitgebracht; "It's All Uphill" en het gevoelige "Shadows" wat over dementie gaat .

Inmiddels staan ze als duo al twee jaar geregeld in het weekend op het podium. En hebben al 2 prachtige nummers opgenomen en uitgebracht " Noem jij dat nou liefde", "Vrienden zijn wij voor elkaar" en komen nu met het mooie nummer "Jij bent in mijn leven gekomen" Henk & Jannette hebben ook het prachtige liedje "Huisje bij de brug" opgenomen en toegevoegd als Bonus track op deze CD, speciaal voor alle fans, want bij optredens wordt er altijd naar dit nummer gevraagd.