Nieuws

Dubbel-Fris terug in originele bezetting

04-05-2020 09:58

Vorige week maakten Harjan Toutenhoofd en Siebrand Pagters voor de camera van Oranje Shownieuws in Beeld / Thuis in Holland bekend dat ze na een goed gesprek hebben besloten om Dubbel-Fris nieuw leven in te blazen. De mannen begonnen in 2013 duo Dubbel-Fris en lanceerden in 2014 hun debuutsingle 'Lachen is leven'. Dit nummer werd destijds in een envelop naar RADIONL gestuurd die het nummer vervolgens opnam in de playlist. Daarna volgden nog een aantal singles én een album.

In 2017 besloten Harjan en Siebrand vanwege omstandigheden te stoppen met Dubbel-Fris. De solocarrière van Harjan ging wel gewoon door. Siebrand was voornemens om ook een eigen pad te kiezen, maar dat is er uiteindelijk nooit gekomen. Dubbel-Fris bleef wel bestaan, maar omdat de samenstelling enkele keren veranderde, is het er niet van gekomen om een nieuwe single op te nemen.

Het contact tussen Harjan en Siebrand is nooit verloren gegaan. Eind 2019 bleek dat beide mannen weer behoefte hadden om samen de schouders onder Dubbel-Fris te zetten. Er werden allerlei plannetjes gemaakt, maar de coronacrisis gooit nu roet in het eten. Omdat niemand weet hoelang dit gaat duren is het opnemen van een nieuw nummer uitgesteld. In de tussentijd gaan ze de puntjes op de i zetten en stippelen ze een pad uit. Meer info is te vergaren op hun Facebookpagina.