Algemeen

DJ Klopfer zet zijn Carnavals Podcast online

18-02-2019 16:28

Het is nog maar een paar weken tot carnaval. En dat is te merken bij de Carnavalvierders die al druk zijn met wat ze deze gezellige dagen aan zullen trekken of met hun Carnavals wagens. Daarnaast is het ook muzikaal een mooie tijd. Dit omdat het de tijd is van de carnavalskrakers en Feest Hits.

DJ Klopfer is zelf ook een voorstander van gezellige en mooie carnavalskrakers & en Feest hits. Daarom presenteert hij dit dit jaar ook zijn Carnavals Podcast. 'Hierin heb ik een selectie gemaakt van nummers die ik passend vond in mijn Podcast. Deze nummers vormen samen een geheel tot een originele Podcast waarbij muziek voorbij komt voor jong en oud. Van Sjansjee tot Stef Ekkel en van Vieze Jack tot een knallende afsluiter met Dj Sefa', aldus DJ Klopfer.

In totaal heeft hij 28 tracks geselecteerd waaronder een eigen remix. 'Dus kijk en beluister snel deze gezellige en aanstekelijke Carnavals 2019 Podcast. Want zoals ik zelf vaak zeg is het net een beetje anders dan anderen, maar wel erg aanstekelijk', meent de DJ.