Single Release

Dimi Schoemaker hoopt stiekem op zomerhitje

12-05-2020 19:56

Dimi Schoemaker vierde onlangs zijn 19e verjaardag op een hele speciale manier! Het is een dag die ik nooit meer zal vergeten. In deze Corona tijd mag je nog geen feestje geven vandaar dat ik dus mijn nieuwe single "Dans met me" in de release heb gedaan. Normaal krijg je een cadeau, maar nu heb ik iets gegeven, aldus een lachende Dimi. Hij is een geboren en getogen Almeloër.

'Toen ik 15 was ben ik begonnen met zingen mede dankzij mijn vader Willem Schoemaker. We zijn samen het liedje gaan zingen van "Ik mis je zo" deze staat ook op YouTube dit was de eerste keer dat ik opgetreden heb en dit was in 2016 bij Radio Kruisland. Daarna heb ik nog vele optreden samen met mijn pa gedaan en ben ik mijn eigen pad gaan volgen. Af en toe doen we nog wel eens een nummertje samen hoor. In 2017 heb ik mijn eerste single gebracht met de titel "Zolang je van me houdt".

In 2019 heb ik ook nog meegedaan aan 'De Vrieler zingt Hazes' en ben ik 4e geworden. Daarnaast heb ik ook nog een aantal covers gezongen deze zijn te vinden op YouTube en via mijn facebook.Maar "Dans met me" is wel heel bijzonder hoor! Ik hoorde het nummer "Dance Monkey"en dacht hey! dit lijkt me wel een leuk nummer om in een Nederlands jasje te steken. Ik hoop dat dit dan ook een mooie zomer hitje voor mij gaat worden. Nu eindelijk weer een nieuwe single na 3 jaar wachten met de titel "Dans met me".