Nieuws

Dikke Lul Band op zoek naar opvolger(s)

04-02-2020 20:01

Herinnert u zich De Dikke Lul Band nog. In 1994 stond de band bestaande uit Arjan Kamminga en Arie Kuipers drie weken lang op de derde plaats in de Top 40 met de spraakmakende single 'Dikke Lul'. Kort daarop volgde hun tweede single 'Op Je Ballen Naar De Wallen' en een gelijknamig album. De Dikke Lul Band zong over seksuele onderwerpen, als masturbatie, orale seks en prostitutie.

Momenteel is de Dikke Lul Band op zoek naar opvolger(s). De Dikke Lul Band heeft zeker niet besloten om te stoppen (zij gaan door tot aan het gaatje) maar zij zijn op zoek naar één of twee personen die in de voetsporen van deze roemruchte band zouden willen treden. Dat kan als band, maar ook als tape-act.

Lijkt het je leuk om met een mix van oud en nieuw pikant repertoire de Nederlandse podia te betreden? Lijkt het je leuk om de boel eens even op te schudden met nieuwe liedjes waarvan het luisterpubliek rooie oortjes krijgt? Stuur dan een mail naar dlband@live.nl of naar arie@bmebookings.nl. Bellen mag ook: 0653229016.