Single Release

Dennis van Dam steekt 'Ben jij een droom' in hedendaags jasje

07-01-2020 19:46

Met z'n nieuwe single 'Ben jij een droom' laat Dennis van Dam horen én zien dat het coveren van een klassieker met de toevoeging van een aantal instrumenten heel anders kan klinken. Omdat Dennis meer feestgehalte in het nummer wilde hebben benaderde hij Kees Tel die vervolgens het lied onder handen nam en heeft het verbouwd naar een 2.0 versie.

'Ik vond het altijd al een mooi liedje en wilde het graag in een hedendaags jasje uitbrengen. Vooral het onderwerp sprak mij erg aan. In de clip, die opgenomen is door Robert Vegt, is te zien dat ik met en mooie dame afspreek in een park. Nadien gaan we naar mijn huis en uiteindelijk belanden we in bed. Als ik wakker wordt blijkt de plek naast me onbeslapen. Alles was dus een droom', onthult Dennis.

Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Dennis. Het jaar 2019 heeft hij geweldig afgesloten. 'Ik heb in veel kroegen en feesttenten op het podium gestaan. Ik hoop dat 2020 ook bol staat van verrassingen. Plannen heb ik genoeg, maar tijd is vaak een probleem. In het dagelijks leven run ik een drietal horecabedrijven in de gemeente Hellendoorn. Dat is altijd een droom van mij geweest en ben trots dat ik dit allemaal heb bereikt', glundert Dennis.

Voor meer info surf naar z'n Facebookpagina.