Evenement

Denans viert 40 jarig artiestenjubileum op zondag 12 juli 2020 in Breda

31-05-2020 12:12

Hans van Aalst, oftewel DENANS, heeft er lang over nagedacht om in de bizarre tijd stil te staan bij zijn 40 jarige artiestenjubileum. Een optie was om het festijn door te schuiven naar 2021, maar vanwege de aanpassingen die het RIVM heeft aangekondigd kan het feest toch doorgang vinden en wel op zondag 12 juli 2020 bij Hoeve Galderzicht aan de Rijsbergebaan 9 in Breda. Volgens DENANS is dat voor deze gelegenheid de perfecte plek vanwege de ruimte die dit etablissement herbergt.

Vanwege de coronacrisis mogen er echter een beperkt aantal gasten aanwezig zijn, dus zat er voor DENANS niets anders op dan een all-in concept aan te bieden die vooraf gereserveerd moet worden. De uit Breda afkomstige entertainer heeft een aantal collega-artiesten uitgenodigd die uiteraard hun best doen op het publiek te vermaken. Naast Rob van Daal, Denise van Boxtel, Sam Vanvelthoven en Piet Baum zullen ook Simone Eversdijk Randy Watzeels acte de présence geven. Uiteraard zal ook DENANS z'n kustje vertonen én zal een mystery guest ten tonele verschijnen. De muzikale omlijsting wordt geregeld door Feest DJ. Melvin. Ook zal een filmploeg van Oranje Shownieuws aanwezig zijn om oranjeflitsen op te nemen.

Het evenement vindt plaats tussen 15.00 uur en 19.00 uur. Het all-inn concept bevat koffie, thee, bier, wijn, fris en onbeperkt bittergarnituur. Reserveren kan via: www.hoevegalderzicht.nl