Single Release

'De zomer wacht'......nieuwe single van In 't Hof.

20-03-2019 08:51

"De zomer wacht" is de nieuwe single van In 't Hof. Een lied zoals dat we dat inmiddels van In 't Hof kennen: Nederlandstalige melodieuze popmuziek met teksten die er toe doen. De nieuwe single van In ' Hof is een troostrijke belofte voor betere tijden, het licht aan het eind van de tunnel of de zon die schijnt achter de wolken: Een melancholische metafoor, verpakt in een frisse, muzikale ode aan de zomer.

Dirk-Wim in 't Hof is liedjesschrijver, zanger en verhalenverteller. Zijn debuutalbum uit 2018 werd lovend ontvangen (o.a. een 4 sterren-recensie in het muziekblad Lust for Life) en de single "Is zoals het is" was in 2018 veelvuldig te horen op landelijke en regionale radio.

Hij schreef mee aan een alternatief volkslied voor Bonaire en behaalde hiermee eind 2018 de 1e plaats in de Caribische Mega Top 50. In 't Hof speelde eerder in de Nijmeegse band Het Kaf (1995-2005). Met het kindertheater-gezelschap Kleintje Kaf bracht hij in de periode 2005-2015 een 3-tal luisterboeken en cd's uit. Met de bijbehorende voorstellingen trad hij op in theaters en schouwburgen door het hele land.