Algemeen

De nieuwe single van Tim en Emiel Ft. Dj Eleven is officieel uit

28-01-2019 15:54

Daar is hij dan! De nieuwe single van Tim en Emiel Ft. Dj Eleven is officieel uit! Met deze samenwerking is het tijd voor een feestje en natuurlijk niet zomaar een feestje! Want deze mannen nemen alleen genoegen met "Maximaal feest!"

1988 bleek een goed jaar te zijn toen bleek dat 4 trotse ouders, twee absolute feestnummers op de wereld hadden gezet. Als je niet beter zou weten, zou je zeggen dat Tim en Emiel kort na hun geboorte in een ketel met confetti zijn gevallen. Inmiddels zijn ze alweer een aantal jaren bezig met hun passie om iedere zaal volledig op zijn kop te zetten! Haal je Tim en Emiel in huis, dan staat dat garant voor maximaal feest, luidkeels meezingen en de dag daarna spierpijn van het dansen, in spieren waarvan je het bestaan niet eens afwist. Tim en Emiel hebben altijd de droom gehad om eigen nummer uit te brengen. Een nummer waarin al hun energie tot uiting komt!

Ongeveer 1,5 jaar geleden kwamen ze tijdens een van hun optredens in contact met Jos van Elven uit Beuningen (GLD). Beter bekend als DJ Eleven. Een enthousiaste en ontzettend gepassioneerde DJ die hard aan de weg aan het timmeren is. Niet alleen als DJ maar ook met zijn eigen bedrijf: Eleven-Events, waarbij hij alles faciliteert wat nodig is om het maximale uit een feest te kunnen halen!

Een vriendschap ontstond en al snel kwam het idee om een samenwerking aan te gaan waarbij het energieke feest van Tim en Emiel en de DJ capaciteiten van DJ Eleven samen zouden vloeien tot een absolute partyknaller.

Na het horen van een ontzettend aanstekelijke melodie, welke vervolgens dagen in hun hoofden bleef zitten, was het duidelijk! Dit moet het worden!! En dan was er nog een manager die er een gewoonte van had gemaakt om voor ieder optreden luidkeels te roepen "jongens, jullie weten het hè! Maximaal feest"! Het kon dan ook niet uitblijven dat de single maximaal feest kwam te heten!

Maximaal feest is een knallende feesthit waarin duidelijk alle elementen te horen zijn! Wil je gegarandeerd een knalfeest? Wacht dan niet met luisteren en ga ook dit jaar voor Maximaal feest!