Single Release

De Knallers presenteren 'Altijd feest in ons café'

26-01-2019 14:20

De winnaars van de carnavalskrakerverkiezing 2018 in Helmond komen wederom met een nieuwe carnavalskraker. De Knallers kozen er dit jaar voor om niet mee te doen aan de verkiezing. De mannen hebben gekozen om dit jaar hun plaat later uit te brengen tegelijk met een geweldige videoclip. De titel van de nieuwe kraker luidt: 'Altijd feest in ons café'. De videoclip is opgenomen in café de Vlegel, de stamkroeg van de heren.

Vorig jaar werden de mannen van de Knallers eerste met hun aanstekelijke hit 'Vier dagen'. De groep, bestaande uit Pieter Claessens, Rob Claessens, Coen van Stekelenburg en Stan Strijbosch, wil het succes van vorig jaar graag overtreffen. Op Spotify is 'Vier dagen' bijna 47.000 keer beluisterd. Ook op Youtube is de videoclip duizenden keren bekeken. In 2015 wonnen de Knallers voor de eerste keer de carnavalskrakerverkiezing met hun hit 'Un Pilske'. Wat toen begon als een grap is uitgegroeid tot een groot succes met zelfs een optreden in de studio bij Giel Beelen live op 3fm. Als kers op de taart zijn de Knallers in 2017 vijfde geworden bij Kies je Kraker van Omroep Brabant, ook vorig jaar stonden de Knallers in de Kies je kraker 33 lijst.

Het doel van de Knallers is om de carnavalskraker in Helmond en Brabant weer bekend te maken onder de jongere doelgroep. Daarnaast willen de Knallers goodwill kweken, ofwel betrokken zijn bij het Helmondse carnaval.