Algemeen

De Grootste Synthesizer Hits van Mario Mathy nu op een verzamelalbum

04-06-2019 20:26

Midden jaren tachtig was Mario Mathy de onbetwiste synthesizerkoning. Mathy was jong, energiek en droeg tijdens optredens altijd een roze zweetband rond zijn hoofd.

Mathy kwam regelmatig voorbij zetten op diverse piratenzenders en maakte nog tot diep in de jaren tachtig de lokale discotheken onveilig. Toen het succes begon af te nemen, besloot Mario de muziekwereld vaarwel te zeggen en een bloemenwinkel op te zetten. Een aantal jaren later deed hij deze van de hand en startte hij een broodjeszaak.

Na jaren van stilte is Mario Mathy weer overal in de wereld te horen dankzij de grote streaming en download portals . Zijn muziek is na ruim 30 jaar weer razend populair. Ook komen we Mario weer tegen in interviews en op televisie. Daarom werd het hoog tijd dat we " De Grootste Synthesizer Hits van Mario Mathy " opnieuw hebben verzameld en op een dubbel album uitbrengen.

En wie weet gaan we de hits zoals " Liberty", "Jambo Sana", "Jumping Dance" en al die andere nummers , na 30 jaar, weer regelmatig bij de radiopiraten en de vrije radio stations voorbij horen komen.