Single Release

Colinda lanceert onverwachts een smartlap

30-10-2019 15:04

Op 13 november 2019 komt er geheel onverwachts een nieuwe single uit van Colinda. Het betreft een bewerking van oud liedje dat oorspronkelijk uit de pen komt van Emile Hartkamp is door Frank Verkooyen op verzoek van Colinda op enkele punten herschreven. Het resultaat is de echte smartlap 'Ik kan niet zonder jou'.

Het was eigenlijk de bedoeling van Colinda om dit lied uit te brengen als haar dochter Daisy in verwachting zou raken. Helaas liep de relatie tussen Daisy en haar vriend op de klippen. 'Toch wilde ik er iets mee gaan doen. We besloten om een clip op te nemen in een park. Vanwege de vele positieve geluiden die we ontvingen uit het publiek, hebben Guus en ik de knoop doorgehakt om het lied gewoon op single uit te brengen', onthult Colinda.

In de clip gaan ze terug in de tijd en komen spulletjes van vroeger in beeld. Het is volgens Colinda een sfeervolle clip geworden waarin ook de officiƫle brief van de Koning waarin staat vermeldt dat Daisy de achternaam van Guus heeft aangenomen in beeld komt. Aan het einde van de clip worden de rollen omgedraaid. Dan zingt Daisy voor Colinda en krijgt ze een prachtige bos roze rozen'.