Nieuws

Clipregisseur Robert Vegt produceert videoclips voor een betaalbare prijs

29-05-2019 15:59

Ruim 14 jaar geleden besloot Robert Vegt z'n schoonmaakbedrijf van de hand te doen en z'n pijlen te gaan richten op het produceren van videoclips. Destijds stond TV Oranje nog in de kinderschoenen en groeide de vraag van artiesten om videoclips te laten maken. 'Een vriend van mij filmde ook en ik dacht "dat kan ik ook". Ik kocht een camera en kreeg al snel opdrachten binnen. Ik kan me nog goed herinneren dat de eerste 15 producties echt bagger was. Er was toen nog niet zoveel op tv en werd het door de kijkers en artiesten geaccepteerd. Dat is tegenwoordig wel anders. Ik heb veel ups en downs gekend, maar uiteindelijk heeft het goed uitgepakt', glundert Robert.

Momenteel heeft Robert aan het produceren van clips een dagtaak en heeft inmiddels al een grote klantenkring op weten te bouwen. 'En die groeit nog steeds. Dat heeft grotendeels te maken met de betaalbare prijs. Ik merk gewoon dat de klanten niet zoveel geld meer kunnen of willen besteden aan een clip. Voor een basisclip reken ik € 250.00. Daar komt dan nog wel de B.T.W. en een eventuele onkostenvergoeding overheen. Natuurlijk produceer ik ook luxe clips, maar de klant bepaalt uiteindelijk wat hij wil. Mijn passie gaat uit naar het produceren van gevoelige clips. Ik probeer de kleinste details uit te lichten, en dat wordt zeer gewaardeerd door de opdrachtgevers, getuige de reacties die ik daarop krijg', onthult Robert.

Robert heeft in die 14 jaar een berg aan ervaring opgedaan. Hij kreeg opdrachten in een groot aantal landen en werd ingehuurd om te filmen bij het tv programma Utopia. De beelden werden deels uitgezonden bij bekende tv stations waar onder RTL en SBS (Talpa).

Voor meer informatie neemt u contact op met Robert Vegt via robertrtvgmail.com of telefonisch via: 06-156 710 60.