Evenement

Caroline van Batenburg viert haar 10 jarige jubileum als Andrea Hazes

16-03-2019 15:34

Wat 10 jaar geleden voor Caroline van Batenburg begon als een grapje werd een serieuze zaak. Ze deed voor de gein mee aan het SBS 6 programma 'Fans'. Dat dit geintje zo'n wending voor haar zou nemen had ze nooit verwacht.

'Ik vertelde op tv dat ik een grote fan was van André Hazes die destijds al overleden was. Daarnaast ben ik ook grote fan van Wolter Kroes. Hij liet op tv mijn wens uitkomen door samen met hem in André Hazes outfit het duet 'Donker om je heen'. Men vond de gelijkenis ongekend en ik zou hier wel eens een carrière als artiest aan over kunnen houden. Wat toen gedacht werd is werkelijkheid geworden. Op 13 april vier ik groots mijn 10 jarige jubileum in mijn geboorteplaat', vertelt Caroline.

De afgelopen jaren heeft ze ontzettend veel bijzondere optredens in binnen en buitenland mogen verzorgen. Bij één van die optredens zat Koning Willem Alexander tussen het publiek.

'En dat moeten we met z'n allen met een knalfeest vieren. De artiesten zijn bekend en die zijn echt te gek. Wolter Kroes, Alex, Stanley Hazes, Arie Hazes, Super Hollands, Andre Pronk en - DJ Ed van Katwijk, onthult de look a like.

Het feest wordt gehouden bij Partycentrum De Flamingo, gelegen aan de Lengweg 150 in Rotterdam-Hoogvliet. De zaal gaat open om 19.00 uur. De feestavond start om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 21.00. Voor meer info surf naar www.andreahazeslookalike.nl