Single Release

Bryan Camphens debuteert met 'Jij bent mijn hart'

06-09-2019 11:21

De op 5 augustus geboren Bryan Camphens is van jongs af aan al bezig met muziek. Thuis, op school en op feesten in de buurt. Hij beklom altijd graag het podium. Vanaf zijn tienerjaren deed hij mee aan diverse talentenjachten en met succes. Meerdere malen behaalde hij hierbij de finale en won verschillende prijzen. Op zijn 15e is hij begonnen met regionale optredens en hierdoor kreeg hij steeds meer naamsbekendheid.

Sinds 2010 wordt hij geboekt voor de grotere festivals in Nederland. Zo deelde hij het podium met o.a. Nick & Simon, Thomas Berge, Wolter Kroes, Ilse de Lange en Jan Smit. Als hoogtepunt stond hij in het voorprogramma van een uitverkocht Ahoy Rotterdam.

"Mijn droom is een uitverkocht Ziggodome met mijn naam op de billboards. Zelf ben ik klaar voor het grote publiek en ik hoop dat mijn muziek gewaardeerd wordt en met veel enthousiasme zal worden ontvangen. Ik kijk uit naar nog veel meer!"

Op vrijdag 6 september 2019 komt de debuutsingle van de 29-jarige zanger "Jij bent mijn hart" uit. Voor deze plaat is hij een samenwerking aangegaan met producer Melchior Rietveldt, die het nummer geschreven en geproduceerd heeft en platenmaatschappij NLFactor. Samen met dit team van professionals hoopt Bryan Camphens de Nederlandse hitlijsten te gaan bestormen!

Bryan Camphens is een echte ruwe diamant en een aanwinst voor de hedendaagse Nederlandse popmuziek. " Deze song is echt een 'hangertje' " is één van de tot nu toe mooie kritieken. Meer info: www.bryancamphens.com