Algemeen

Breekt Triple NiX dankzij RADIONL door met debuutsingle 'De allerlaatste is van ons'

09-06-2019 12:16

Op vrijdag 14 juni 2019 bezoekt Triple NiX de studio van RADIONL in Sneek i.v.m. de promotie van hun debuutsingle 'De allerlaatste is van ons'. Tussen 14.00 uur en 15.00 uur schuiven Herwin Schipper, Elroy Riesmeijer en Walter Snijders aan bij Hessel Wijkstra in 'Op Volle Kracht'. De mannen hebben gekozen om met RADIONL in zee te gaan vanwege het aantrekkelijke promotiepakket dat 'Het Hollande hart van de regio' aanbiedt.

Wekelijks wordt er door Triple NiX gerepeteerd om feestmuziek toe te voegen aan hun repertoire. Op een gegeven moment kwam het idee boven drijven om een eigen single op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Bij Studio M-Works in Enschede o.l.v. producer Maarten de Groot is onlangs 'De allerlaatste is van ons' opgenomen. De tekst is geschreven door Hans Louws. Zo trots als drie pauwen lieten ze het nummer horen aan familie, vrienden en bekenden. Iedereen was erg enthousiast. Al snel kwam het idee op tafel om het lied daadwerkelijk uit te brengen. Voor Herwin, Elroy en Walter een uitdaging. Het lied was dan wel opgenomen, maar ze hadden geen idee hoe nu verder.

Liesette Schipper, de vrouw van bandlid Herwin kwam toevallig Gert Reehuis tegen die ze kende van TV Oranje. Ze vroeg of hij tips kon geven over de te bewandelen weg. Gert gaf aan dat sinds januari 2019 niet meer werkzaam was voor TV Oranje, maar samen met Hans van Aalst de website Oranjeshownieuws.nl had gelanceerd. Hij zag wel mogelijkheden om aandacht te schenken aan hun debuutsingle. Tijdens deze besprekingen gaf Gert als tip om een promotiepakket te kopen bij RADIONL.

'Wij luisteren altijd naar RADIONL en vonden dat een uitstekend idee. Nadat we de mp3 hadden opgestuurd kregen we te horen dat deze voldeed aan de gestelde eisen. Een week later werd de deal in Sneek besproken en getekend. We worden tussen 11 en 25 juni gegarandeerd in de regio Twente gedraaid en 1 keer per dag landelijk in 'Op Volle Kracht'. Daarnaast zijn we op vrijdag 14 juni te gast in het populaire programma van Hessel Wijkstra', glunderen de heren. Meer info: https://www.facebook.com/triplenixlosser/