Nieuws

Brabo Turk kondigt nieuwe single én release party aan

06-08-2019 12:36

Op 16 november 2019 organiseert Brabo Turk een single release party bij Zaal Adelaars, Hoofdstraat 137 in Helmond. Meewerkende artiesten zijn: Johan Kettenburg, Tony van Boxtel, Stanley Hazes, Julian Stuiver, Theo van Cleef, Patrick Dano, Lorenzo Nieuwehuysen, Nick Koot, Kevin Madero, Wesley de Bruin, Mike Kanders en Frans van Adrichem. De aanvang is om 20.00 uur, de zaal gaat open rond 19.00 uur. Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 10.00 bij Zaal Adelaars of via de ticketline 06-24944201. Kaarten zijn aan de deur te koop voor € 12.50.

De naam Brabo Turk heeft hij te danken aan een café eigenaar die hij 6 jaar geleden leerde kennen. 'Mijn eigen naam is Kaya, maar omdat ik goed Brabants spreek en van oorsprong uit Turkije kom kreeg ik de naam Brabo Turk. Sindsdien noemt iedereen me zo', verklaart Kaya.

Het duurt nog ruim 3 maanden voordat z'n nieuwe single 'Overwogen verlangen' officieel op een zilveren schijfje verschijnt, maar vanwege het vrolijke en zomerse tintje heeft Brabo Turk besloten om het lied nu alvast te lanceren. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Roy Otters. De verhaallijn is gebaseerd op de wijze waarop Brabo Turk zijn vriendin heeft leren kennen. 'Binnenkort duik ik nogmaals de studio in om een tweede track op te nemen. Die komt ook op de cd single te staan die vanaf 16 november verkrijgbaar zal zijn', onthult de uit Helmond afkomstige zanger.

Een tijdje geleden werd Brabo Turk geboekt op een privé feest in Tegelen. 'Het feest vond plaats in de tuin met een zwembad omringt door palmbomen. Vanwege deze prachtige uitstraling leek het mij een leuk idee om hier de clip op te nemen. De huiseigenaren hadden hier totaal geen problemen mee. Op Facebook plaatse ik een oproep om voor de clipopname figuranten te vergaren. Samen met een aantal vriendinnen van de vrouw des huizes leverde dat leuke beelden op die door RTV Media Productie zijn geschoten', glundert Brabo Turk. Meer info: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005426553459