Algemeen

Bianca Frieling covert '1 2 3' van Gloria Estefan

15-06-2019 17:36

Dat Bianca Frieling al heel wat op haar naam heeft staan is duidelijk en alle titels zijn heel goed ontvangen bij vele radiozenders in Nederland en België. Met "Kom eens dichterbij" wil ze de zomer van 2019 opvrolijken en natuurlijk een hit mee wil scoren. De nieuwe single van Bianca Frieling is een heerlijke zomersingle en is een herkenbaar nummer. Het origineel is van Gloria Estefan '1 2 3'.

Vorig jaar ging Bianca Frieling naar de musical "On your feet". De musical met het verhaal over Gloria Estefan. Dit nummer is bij haar zo blijven hangen dat zij er wel iets mee wilde doen. En zo stapte zij de studio binnen van haar vaste producer Dave van Well om een nieuw nummer te maken. Bianca heeft voor het eerst een groot deel van de tekst zelf geschreven en heeft het daarna samen verder uitgewerkt met Dave van Well en zo ontstond deze nieuwe single "Kom eens dichterbij". Samen hebben zij er een mooie productie van gemaakt.

De tekst gaat over dat ik de afgelopen jaren mijn "portie liefde" wel heb gehad maar dat ik nu toch weer iemand tegen kom waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Ik wil jou, maar wil jij mij? Of zet je mij zo weer opzij? Het nummer is lekker dansbaar en heeft een "Hollands soundje" gekregen dankzij de live accordeon, aldus een zeer trotse Bianca Frieling.