Single Release

Berritta & Yves brengen tweede single van album uit

18-06-2019 19:42

Het Vlaamse duo Berritta & Yves heeft zojuist hun nieuwe zomer single-video 'Droom van jou' online gezet. Het is de 2e single, afkomstig van het album 'Onze droom' dat onlangs is verschenen. Eerder dit jaar bracht het Vlaamse duo de single 'Wat jullie ons hebben gegeven' uit als voorloper van het nieuwe album.

Naar aanleiding van de vele enthousiaste reacties op het heerlijke uptempo liedje hebben Berritta & Yves ervoor gekozen om ''Droom Van Jou'' te lanceren als 2e single voor de aankomende zomer periode. De Nederlandse tekst van het liedje is geschreven door muziekvriend en collega Jan Floren. De productie & opname was wederom in de handen van Manfred Jongenelis.

Voor het artwork van de single werd de hulp ingeroepen Desiree Bambacht, terwijl vaste fotograaf Peter van Hout van Woods fotografie de schitterende persfoto's heeft aangeleverd voor de nieuwe single. Al met al is het Vlaamse duo razend enthousiast en blij met het schitterende eindresultaat. Zij hopen dan ook dat de nieuwe single met open armen wordt ontvangen, en mooie Airplay krijgt in de lijsten bij de lokale, regionale en landelijke zenders in Nederland en Belgiƫ.

De bijpassende zomerse nieuwe clip is opgenomen door Glam Productions op een schitterende locatie in Belgiƫ, en zal vanaf 18 juni te zien zijn bij de diverse clipkanalen o.a. TV Oranje en YouTube

'Droom van jou' wordt vanaf 17 juni landelijk uitgebracht op het JC-Records label van Jolanda Clement. Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer. De track is natuurlijk ook te vinden op het album ''Onze Droom'' wat onlangs is uitgebracht.