Nieuws

Bernardo en dochter Deveney vormen nieuw zangduo 100% Hollands

03-12-2019 11:32

Het hing al een tijdje in de lucht, maar gisteren verschenen de eerste berichten op Facebook dat het nieuwe zangduo 100% Hollands een feit is. Het duo bestaat uit vader Bernardo en dochter Deveney Zonderhuis uit Haarlem. In samenwerking met Jheron van der Heijden en Frank van Etten wordt er hard gewerkt aan een nieuwe versie van de Willy & Willeke klassieker 'Niemand laat z'n eigen kind alleen'.

Bernardo heeft het afgelopen jaar een behoorlijke sprong gemaakt. Na de lancering van z'n debuutsingle 'Je loog en bedroog' groeide z'n naamsbekendheid gestaag. Ook z'n nieuwe single 'Ik hou je vast', die vorige maand verscheen wordt ontzettend goed opgepakt door de Nederlandstalige radiostations. Ook is hij alweer druk met de opvolger. Daarover volgt spoedig meer info.

Dochter Deveney houdt ook erg veel van zingen. Regelmatig gaat ze met haar vader of haar vriend Lesley Rosbach mee en schroomt zich niet om in het openbaar de microfoon te pakken. 'En dat gaat haar best goed af. Ze krijgt heel vaak complimenten van het publiek. Ze kijkt er elk weekend naar uit', glundert de trotse Bernardo.

Voor wat betreft de duetsingle 'Niemand laat een kind alleen', deze verschijnt waarschijnlijk op 4 januari 2020. Het is een foxtrot uitvoering en klinkt dus iets sneller. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Bernardo en die van Deveney. Fotocredits: Ingrid Rosbach.