Nieuws

Belinda Kinnaer kijkt terug op twee geweldige theatershows

04-02-2020 01:36

Het was met recht genieten met een grote G. Dat waren de woorden van RADIONL presentator Taeke Wouda die net zoals Gert Reehuis van Oranje Shownieuws op uitnodiging van Belinda Kinnaer was afgereisd naar Schouwburg Amphion in Doetinchem. Met twee uitverkochte shows kan de zangeres van 'Zeven Oceanen' en haar jongste hit 'Hou van mij' terugkijken op twee fantastische dagen.

Vanwege het enorme succes dat Belinda had met haar allereerste theatershow op 11 februari 2019 n.a.v. haar 25 jarige jubileum als zangeres kon een vervolg niet uitblijven. Niet één maar twee shows werden aangekondigd. De show op zondag 2 februari jl. was al vroegtijdig uitverkocht. Een half uur voor aanvang van de tweede show op maandag 3 februari maakte Belinda via Facebook bekend dat ook deze volledig was uitverkocht.

Met de inzet van topformatie Anderkovver vergezeld door backing vocals Kirsten de Matter-Michel en Natasja Den Toom was de stevige fundering al gelegd voor de theatershow 'Een muzikale reis met Belinda Kinnaer'. Naast eigen repertoire zong ze ook hits van oa. Pussycat en Prince. Gastoptredens waren er van haar man Patrick van Bree, Alides Hidding (Time Bandits), Otto Lagerfett, All Stars Band, Tessa Kinnaer en Mooi Wark.

Belinda heeft de smaak inmiddels goed te pakken. Op 18 & 19 december 2020 geeft ze eveneens in Schouwburg Amphion twee Christmas Shows. Het motto is Belinda Kinnaer & Friends. Meer informatie volgt spoedig.